reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Sağlık Personeli Sağlıkçılar PersonelSaglik.NET

29 Eylül 2016 Perşembe

"Bu devlette memurluk yapamazlar"

Malatya-Akçadağ ilçesinde vatandaşlarla biraraya gelen Tüfenkci, Türkiye'yi geri bırakma, bölme, yeniden Sevr'e döndürme adına terör örgütlerinin sıraya girerek, birbirlerine nöbet devreder hale geldiğini, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün bu ülkede asker kılığına girerek, askeriyenin içerisindeki yapılanmasıyla, insanlara milletin vermiş olduğu vergiyle alınan silahları doğrulttuklarını ifade etti.

 

Tüfenkci, terör örgütleriyle mücadelelerinin sürdüğünü vurgulayarak, "Bir yandan FETÖ ile mücadele ederken, bir yandan da PKK terör örgütüyle dün olduğu gibi mücadelemizi sürdürüyoruz. Yine bir takım yerlerdeki milletin oyuyla seçilen belediye başkanları yine bu milletten aldıkları vergileri eğer Kandil'e peşkeş çekiyorlarsa, milletten aldıkları oyları bir başka terör örgütüne devşirmenin yolunu arıyorlarsa, elbetteki millet de o yapılara el koyar, kayyum atar. Onlarda hem millet hem de hukuk karşısında hesap verirler." diye konuştu.

 "Devletten artık beslenemezler"

 

Bu milletin gerçekten çok bedel ödediğini aktaran Tüfenkci, şöyle devam etti: "Her gün şehit veriyoruz. Ne için veriyoruz? Bu topraklar için, bu milletin birliği ve beraberliği için. Bu milleti bölmek için faaliyet gösterenler, devletten artık beslenemezler. Ne memur olarak ne de belediye başkanı olarak beslenemezler. Eğer memursa ama devlere sadakati yoksa devlete hizmet yerine bir başka yere hizmet ediyorsa, aklını bir başka yere kiraya vermişse, gelip bu devlette memurluk yapmaması lazım. Çünkü niye? Bu millete hizmet etmez de onun için. Ve onun için bu millete hizmet etmediler, kumpas kurdular, tuzak kurdular, nihayetinde de askeri darbeyle bu yönetime el koymaya çalıştılar. Ne yapacaklardı? Milleti birbirine kırdıracaklardı, birbirine düşüreceklerdi. Bu ülkeyi kime peşkeş çekeceklerdi doğrusu tahayyül bile edemiyoruz. Onun için inşallah birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümü sürece, birbirimize destek verdiğimiz sürece bir yandan bu örgütlerle DAEŞ'iyle, PKK'sıyla, FETÖ'süyle mücadele edeceğiz bir yandan da iş, aş üretip, insanımızın refah düzeyini daha da yükseltip, büyüteceğiz."

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri